Langsung ke konten utama

Aqours - Yume Kataru yori Yume Utaou

Yume Kataru yori Yume Utaou

(Rather Than Talking About Our Dreams, Let's Sing Them)

Aquors
OST Love Life! Sunshine!!




Romanizations


Motto nanika sagashite don don soto e yuku nda
Yatte mitara igai to happii mitsukaru mon sa

Nayami nagara waraware nagara
Megenai makenai naichau kamo ne
Demo ii no sa ashita ga miete kita

Yume o kataru kotoba yori yume o kataru uta ni shiyou
Sore naraba ima mo tsutaerareru ki ga suru kara
Yume o kataru kotoba kara yume o kataru uta ga umareru nda ne
Hirogaru kono omoi wa
Daisukina merodii no tsunagari dayone
Mou nigenaide susumu toki dayo atarashii basho e

Singing my song for my dream!
Singing my song for my dream!

Kitto nanika hajimaru wai wai minna no enerugii
Yatte miru yo kimochi ga gyutto hitotsu ni natte

Kanjitaina tokimekitaina
Kimi ga negau koto o boku mo negatteta kokoro wa chikazuiteru
Sore ga ureshii ne

Mirai nozomu kotoba kara mirai nozomu uta ni naru yo
Sore koso ga ima no tobidashitai mune no atsusa
Mirai nozomu kotoba kara mirai nozomu uta ga afuredashitara
Tomenaide yo tooku e
Daisukina merodii to tabi ni deru nda
Hora tanoshikute doko made mo yukou atarashii shiizun

Sou dayone sugu ni wa kimerarenai
Dakedo sa karada wa nazeka odoridashite
Daisukina merodii ni awaseteta oide yo... oide yo!

Yume o kataru kotoba yori yume o kataru uta ni shiyou
Sore naraba ima o tsutaerareru ki ga suru kara
Yume o kataru kotoba kara yume o kataru uta ga umareru nda ne
Hirogaru kono omoi wa
Daisukina merodii no tsunagari dayone
Mou nigenaide kimi to boku to de susumu toki dayo atarashii basho e

Singing my song for my dream!
Singing my song for my dream!

Translations


We steadily go outside and search for something else
When you try something out, you’ll often find unexpected happiness
Even while worrying, even while being laughed at
We won’t lose, we won't be discouraged, even though we might cry a little
But it’s alright, because tomorrow will come soon

Rather than words speaking of our dreams, let’s put them into song
Because if we do that, we’ll be able to put our feelings right now into words
A song speaking of our dreams will be born from our words
These feelings that are spreading
Are links to the melodies that we love
It’s time to stop running away and move forward to a new place

Singing my song for my dream!
Singing my song for my dream!

Something will begin with everyone's excited energy
We will try something out, and our feelings will come tightly together
We want to feel it and get more excited
The things that you wish for, are my wishes too. Our hearts are getting closer
Isn’t that good?

From words of wishes for our future
Songs of wishes for our future are born
That is the extent of the passion in our hearts that wants to fly out
Our song flows out from our words of the future we wish for
Don’t stop, we'll go far
On a journey with the melodies that we love
So let’s have fun no matter where we go; It’s a new season

You're right
It's a hard decision to make right away
But for some reason
My body starts to dance
Joining up with the melodies we love. Come... come!

Rather than words speaking of our dreams, let’s put them into song
Because if we do that, we’ll be able to put our feelings right now into words
A song speaking of our dreams will be born from our words
These feelings that are spreading
Are links to the melodies that we love
It’s time to stop running away
It's time for you and me to move forward to a new place

Singing my song for my dream!
Singing my song for my dream!

source: http://love-live.wikia.com/wiki/Yume_Kataru_yori_Yume_Utaou

***

Begin 2017 with optimism!
It's time to stop running away, making excuses and goofing off
It's time to start and chase an old dream :)
If I can dream it, then I can definitely achieve it. amen.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Hambatan Dalam Kepemimpinan

Sering menyalahkan situasi
Seorang koruptor yang dihadapkan ke pengadilan mengatakan bahwa ia sebenarnya korban situasi. Sebenarnya ia bukan korban situasi, namun ia melarutkan diri dalam situasi dan menggunakan situasi sebagai alasan untuk berbuat jahat. Situasi melahirkan pemimpin yang cocok untuk zamannya. Sejarah telah membuktikan kebenarannya. Kebanyakan panglima perang menunjukkan wibawanya pada masa peperangan tetapi tidak cocok memimpin kelompoknya pada masa damai dan tenteram. Pemimpin yang dapat melihat situasi yang dihadapi dan cerdas menanggapinya, mampu memberikan perintah pada saat yang tepat dan mengambil inisiatif. Pemimpin seperti ini tidak perlu menjadi ahli di bidangnya tetapi memahami pengetahuan umum di bidang itu. Di samping itu anda tentu saja harus memiliki kemampuan teknis dan profesional agar anda berwibawa dalam mengatur roda kepemimpinan serta mengambil keputusan yang komunikatif dan meyakinkan.
Tidak berhasil memotivasi mereka
Kebolehan seorang pemimpin berg…

Itinerary and Budget South Korea Trip [May 2016]

Setelah sepuluh postingan sebelumnya itu menceritakan tentang kejadian apa aja yang terjadi selama perjalanan gw, Nono dan Anita di Korea Selatan pada tanggal 1 – 10 Mei 2016, kali ini gw akan memposting mengenai keseluruhan itinerary kita dan juga budget gw selama traveling kemaren.
Sebelum liat itinerary aktual kita pas di Korea Selatan, ini gw kasih liat itinerary yang kita rencanain sebelum berangkat: (please click and then open image in new tab for bigger resolutions)

My Personality Test Result

I tried this personality test on http://personality.visualdna.com/
I am a Harmonizer. Harmonizer means a mediator who brings one thing into harmonious agreement with another.
Spirit: You're a Harmonizer. Loyal and honest, you're generous with your time and know how to support your friends. You value one-on-one time with your inner circle and have a few close friends who you can truly rely on. Reliable and trustworthy, you seek harmony and balance in your life. You forge strong, long-lasting friendships, and your friends value your honesty and frank opinions. You tend to value routine and security. You know how to take the good with the bad. Your balanced attitude means life feels pretty good and you're comfortable in your own skin.When it comes to improving things in your life, why would you say no to extra cash? It would be great to treat the family whenever you feel like it. The trick is to be disciplined about budgeting. If you stay on top of your finances, you'll feel …

Bye-bye South Korea! #Day10

Hari ini officially hari terakhir di Korea Selatan, karena kita harus pulang ke Jakarta. Pagi itu agak hectic gitu, karena gw yang biasanya bangun paling pagi juga agak telat bangun. Langsung buru-buru mandi dan packing. Anita sama Nono juga kayanya cuma mandi bebek aja deh. Sambil nunggu mandi, kita juga sempetin sarapan ramyeon instan yang kita beli kemaren. Tapi gw sih kurang nafsu, jadi banyak sisanya.
Pas jam setengah 6an, si Justin dateng dia nanya kita udah siap atau belom dan mau ngajak bareng ke bandara. Tapi karena kita masih riweuh dan gak enak kalo minta dia nungguin, akhirnya kita minta dia berangkat duluan aja.
Pas udah jam 6an kurang, kita akhirnya rapih dan mulai jalan ke halte. Sebelumnya tuh kita dikasih bekel camilan gitu sama Kani, karena katanya kita gak sempet sarapan. Gak lupa sempetin foto bareng dulu sama Kani sebelum pamit pulang.